Σεμινάρια ThetaHealing®

ThetaHealing® Basic DNA - Βασικό Σεμινάριο της τεχνικής ThetaHealing®

Με την Έφη Χαλκιώτη - Πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια της τεχνικής Theta Healing® 

_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Η τεχνική ThetaHealing® δημιουργήθηκε από την Vianna Stibal το 1995 κατά τη διάρκεια της προσωπικής της διαδρομής προς την αποκατάσταση της υγείας της.

Είναι μια επαναστατική μέθοδος προσωπικής βελτίωσης και ανάπτυξης, διαθέσιμη σε όλους. Το ThetaHealing είναι μια τεχνική εξάσκησης του νου που μας επιτρέπει την πρόσβαση στο υποσυνείδητο και την αλλαγή πεποιθήσεων που μας δημιουργούν εμπόδια και περιορισμούς στο να ζήσουμε με γαλήνη, υγεία και αφθονία. Η θεραπευτική δύναμη της τεχνικής ThetaHealing® είναι εντυπωσιακά γρήγορη και βαθιά τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχο-συναισθηματικό επίπεδο.

Η επιστήμη αποδεικνύει καθημερινά ότι οι αρνητικές σκέψεις προκαλούν τοξικά συναισθήματα, τα οποία οδηγούν στην ασθένεια. Η αυξανόμενη ανάγκη για την εύρεση τρόπων, με τους οποίους μπορεί να αλλάξει η σχέση σώματος – νου, προκειμένου να επαναφέρουμε την υγεία και την ισορροπία, κάνουν την τεχνική ThetaHealing μια επαναστατική μέθοδο.
Δείτε ένα ενημερωτικό βίντεο εδώ: http://fosendon.blogspot.gr/p/theta-healing.html


Το βασικό σεμινάριο (Basic DNA) εισάγει τον εκπαιδευόμενο στις βασικές αρχές της τεχνικής ThetaHealing® 


Η τεχνική ThetaHealing (Θήτα) είναι μια απλή τεχνική διαλογισμού η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να συνδεθούμε με τη Δημιουργική Πηγή των πάντων και να διευκολύνουμε την θεραπεία σε σωματικό, συναισθηματικό και πνευματικό επίπεδο. Στο βασικό σεμινάριο μαθαίνετε πώς να μπαίνετε σε "κατάσταση Θήτα" και να παρατηρείτε τις αλλαγές να συμβαίνουν. Η τεχνική ThetaHealing μας μαθαίνει να εργαζόμαστε εξίσου αποτελεσματικά τόσο με τον εαυτό μας όσο και με τους άλλους.

Το ThetaHealing έχει πάρει την ονομασία του από τα κύματα «Θήτα» του εγκεφάλου. Η επιστήμη έχει πλέον αποδείξει πως όταν ο εγκέφαλος βρίσκεται σε κατάσταση «Θήτα», δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για να υλοποιήσουμε όλα όσα επιθυμούμε.
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα μάθετε και θα εξασκηθείτε σε τεχνικές που σας δίνουν τη δυνατότητα να αλλάξετε "προγραμματισμούς" που συγκρατούνται από υποσυνείδητες πεποιθήσεις. Αρκεί να αναλογιστούμε ότι περίπου το 90% των πεποιθήσεων μας λειτουργούν μέσα από το υποσυνείδητό μας, για να καταλάβουμε ότι το υποσυνείδητο είναι ουσιαστικά αυτό που ελέγχει και διαμορφώνει τη ζωή μας. 

Η εκπαίδευση αυτή σας μαθαίνει να εντοπίζετε τις προσωπικές σας πεποιθήσεις και σας δίνει την ευκαιρία να δουλέψετε με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες και να αλλάξετε τις περιοριστικές τους πεποιθήσεις με τις αντίστοιχες θετικές, καθώς και να διδαχθείτε συναισθήματα που δεν έχουν βιωθεί ποτέ, όπως η ασφάλεια, η εμπιστοσύνη, η χαρά.

Επίσης μαθαίνετε:
  • Γιατί δημιουργούμε κάποιες καταστάσεις στη ζωή μας και τι μαθαίνουμε απ’αυτές
  • Πώς να κάνετε διαισθητική ανάγνωση (σκανάρισμα) του σώματος
  • Τις βασικές αρχές για να υλοποιείτε τη ζωή που επιθυμείτε
  • Πώς να εξισορροπείτε την ενέργειά σας
  • Τα 7 επίπεδα της ύπαρξης
  • Την δύναμη της σύνδεσης με την Δημιουργική Πηγή των πάντων
...και πολλά άλλα


Στο τέλoς του σεμιναρίου δίνεται πιστοποίηση από το ίδρυμα THInK, εγχειρίδια του Βασικού σεμιναρίου και το βιβλίο της Vianna Stibal ThetaHealing  -  Η πρωτοποριακή ενεργειακή μέθοδος θεραπείας”

Για να παρακολουθήσετε το βασικό σεμινάριο, δεν απαιτείται καμία προηγούμενη εμπειρία η γνώση. Το βασικό σεμινάριο είναι προαπαιτούμενο για όλη την σειρά των πιο προχωρημένων σεμιναρίων ThetaHealing.

___________________________________________________________________________________


Διάρκεια: 3 ημέρες

Χώρος: Φως Ένδον, Π.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών 73Α, Άσσος Κορινθίας

Κόστος: 300€

Δηλώσεις συμμετοχής: τηλ. 6932 206665 και fosendon@gmail.com

_______________________________________________________________________________________________________________

Εξοφλήστε ολόκληρο το ποσό των 300€ και χρεωθείτε σε 4 άτοκες δόσεις μέσω VIVApayments (οι άτοκες δόσεις ισχύουν μόνο για πιστωτικές κάρτες που δέχονται δόσεις).

€ 300,00 ΠΛΗΡΩΜΗ 4 δόσεις (πιστωτική)